Led Spots 12 of 230 volt ook in dimbaar verkrijgbaar

Led Spots & Led Inbouwspots zijn veilig en energie zuinig

 

Led inbouwspots voor in de kast

 Bij het plaatsen van led inbouwspots, denk je waarschijnlijk al snel aan de verlichting die je in een verlaagd plafond plaatst, in bijvoorbeeld de woonkamer, de badkamer of de slaapkamer. Er zijn echter nog vele andere mogelijkheden met led inbouwspots. Denk bijvoorbeeld eens aan het plaatsen van deze spots in een kast. Deze kun je onder aan de planken bevestigen, zodat ze over de uitgestalde spullen naar beneden schijnen, maar je kunt ze ook verticaal aan de achterkant van de kast plaatsen. Door het licht dat tussen de spullen door kan schijnen, creëren de led inbouwspots aan de achterkant van de kast een leuk effect.

Inbouw led spots bovenin de kast

 Wanneer je een mooie grote kast in de kamer hebt staan, vol met boeken, beelden, planten en andere decoraties, wil je deze natuurlijk wel goed kunnen laten zien. Hiervoor kun je led inbouwspots plaatsen aan de onderkant van een plank, zodat deze over de spullen van de plank daaronder heen schijnt. Het voordeel van het plaatsen van led inbouwspots is dat ze geen ruimte in beslag nemen, en ook niet warm worden. Je kunt de led inbouwspots gemakkelijk wegwerken, waardoor je kast mooi verlicht is zonder ruimteverlies.

Led inbouwlampjes achterin de kast.

 Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de led inbouwspots achterin de kast te plaatsen, zodat ze horizontaal licht uitstralen door de spullen in de kast heen. Dit geeft alle decoraties in de kast een speciale verlichting, wat weer zorgt voor een mooi effect.

Het plaatsen van led inbouw spots in een kast

 Voordat je gaat beginnen met plaatsen van led inbouwspots in de kast, kun je kijken hoeveel je er per plank wilt monteren. Voor kleine kasten kun je er één plaatsen, maar bij grotere kasten kan het mooi zijn om bijvoorbeeld twee led inbouwspots van 3 watt te plaatsen. Je kunt de led inbouwspots gewoon op het lichtnet aansluiten, wat je normaal ook zou doen als je ze in een verlaagd plafond zou installeren.  

Twee mogelijkheden bij het kopen van led inbouwspots

Led inbouwspots zijn verkrijgbaar in talloze soorten en maten. Zo kun je kiezen uit lampen met verschillende intensiteiten, kleuren, lichttemperaturen, materialen et cetera. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om led inbouwspots te kopen met een dimbare functie, wat inhoudt dat je de intensiteit zelf kunt aanpassen, en led inbouwspots die handmatig kunnen worden gedraaid in het armatuur.

Wanneer je led inbouwspots gaat kopen, kun je kiezen uit al deze soorten. Maar een ander punt om rekening mee te houden is de manier waarop de led inbouwspots in elkaar zitten en hoe ze moeten worden gemonteerd. Hierbij zijn twee soorten te onderscheiden: eenvoudige led inbouwspots en led inbouwspots met aparte inbouwarmatuur.

 


Eenvoudige led inbouwspots

Eenvoudige led inbouwspots zijn eenvoudig omdat ze al helemaal in elkaar zitten. Je krijgt deze lampen dus in één stuk geleverd, waardoor ze gemakkelijk op de gewenste plek te plaatsen zijn. Maar eenvoudige led inbouwspots zijn ook eenvoudig in de zin dat er niet veel extra mogelijkheden bij zitten. De lampen zijn gemaakt om licht te geven, en ervoor te zorgen dat de ruimte egaal verlicht is. Vaak zijn deze spots dus behoorlijk groot, en ideaal om te gebruiken voor de basisverlichting in je huis, zoals het plaatsen van de led spots in een verlaagd plafond. Een groot voordeel hiervan is dat u geen stroomkabel meet in het zicht heeft.

Led inbouwspots met aparte inbouwarmatuur

Wanneer je op zoek bent naar led inbouwspots met extra mogelijkheden, zoals een dimbare functie of spots die je in het armatuur kunt draaien, dan is het een goede optie om led inbouwspots met een aparte inbouwarmatuur aan te schaffen. Hierbij wordt de armatuur los geleverd met de led inbouwspots, en deze dienen dus zelf in elkaar te worden gezet. Doordat dit een set is met verschillende onderdelen, kan het wat lastiger zijn om deze in je huis te plaatsen dan de eenvoudige led inbouwspots. Maar deze extra moeite is het zeker waard, want met dimbare, draaibare en gekleurde led inbouwspots kun jij de perfecte verlichting in je huis samenstellen, waar je op elk moment plezier van kunt hebben.  

Led spots in de garage

De garage is de plek om je auto te parkeren en om je spullen op te slaan, maar ook om te klussen. Omdat een garage vaak donker is en weinig ramen heeft, is een goede verlichting essentieel. En wat kun je hiervoor nu beter gebruiken dan led inbouwspots? Deze verlichting is efficiënt, en kan op veel verschillende manieren worden gebruikt in de garage, zodat je altijd goed kunt zien wat je aan het doen bent. Wat zijn de beste plaatsen om je inbouw led spots te plaatsen, en hoeveel heb je nodig in je garage?

Plaatsen om inbouw spots te gebruiken in de garage

Je kunt je led inbouwspots in de garage op allerlei verschillende plekken gebruiken, voor verschillende doeleinden. Zo kun je een paar inbouwspots boven de ingang plaatsen, zodat je op een veilige manier de garage in- en uit kunt komen. Daarnaast zijn de inbouwspots natuurlijk zeer handig om je te helpen bij het zien wat je aan het doen bent. Plaats er dus een aantal boven je werkbanken, zodat je op een prettige manier kunt gaan klussen. Tot slot is het handig om de inbouwspots te plaatsen boven de plaats waar je je auto parkeert. In het geval dat je moet klussen aan de auto, kun je op deze manier goed zien waar je mee bezig bent.

Led spots in een verlaagd plafond in de garage

Hoeveel led inbouwspots heb je nodig in de garage?

Het aantal led spots dat je nodig hebt in de garage, is afhankelijk van de hoeveelheid werk die je er denkt te gaan doen. Op plaatsen waar je goed moet kunnen zien wat je doet, zoals boven je werkbanken, kun je wat meer inbouwspots plaatsen, waar je op andere plekken, bijvoorbeeld bij de ingang van de garage, wat minder nodig hebt. Je kunt er ook voor kiezen om dimbare inbouwspots te nemen: deze kun je instellen in de intensiteit die je op dat moment nodig hebt. Moet je echt even goed kunnen zien waar je mee bezig bent, dan kun je de lampen feller maken; heb je wat minder licht nodig, dan kun je de lampen wat meer dimmen.

Veel meer informatie kunt u vinden op onze blog pagina over led deze pagina word wekelijks ge-update en bevat een schat aan informatie over led verlichting, de manieren van het plaatsen hiervan en hoeveel u kunt gaan besparen op uw energiekosten.

Contactformulier

Klik hier om het contactformulier te openen